Home » , , , , , , , , , » İLHAN ŞEŞEN GEL ALBÜMÜ 2014 - İLHAN ŞEŞEN GEL YENİ ALBÜM ŞARKILARI DİNLE

İLHAN ŞEŞEN GEL ALBÜMÜ 2014 - İLHAN ŞEŞEN GEL YENİ ALBÜM ŞARKILARI DİNLE

Written By Furkan on 5 Temmuz 2014 Cumartesi | 00:51

İLHAN ŞEŞEN ''GEL'' ALBÜMÜ...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Müzik dünyasının önemli isimlerinden olan usta sanatçı İlhan Şeşen yeni albümü ile geri döndü. 7 yıl aradan sonra ünlü sanatçı İlhan Şeşen Gel isimli albümü ile müzik marketlerde yerini aldı. İlhan Şeşen'in 5. solo albümü olan Gel albümü İlhan Şeşen hayranlarının beğenisine sunuldu.

Başarılı sanatçı İlhan Şeşen'in Gel isimli yeni albümünde toplamda 12 şarkı yer alıyor. Albümdeki tüm şarkıların sözleri ve müziği İlhan Şeşen'e aittir. İlhan Şeşen'in yeni albümünün çıkış parçası ise Acıdır Aşk şarkısı oldu.

Geçtiğimiz yıllarda talihsiz bir şekilde hayatını kaybeden genç ve yetenekli müzisyen Serhan Şeşen’in düzenlemesini yapmış olduğu “Mış Baba” isimli şarkı ise üzerine sadece vokal eklenerek,aranjesine dokunulmadan ilk hali ile albümde yer alıyor. Vokalleri anlamlı kılan diğer bir özellik; Grup Gündoğarken üyeleri Burhan, Gökan ve İlhan Şeşen’in çocukları ile birlikte “Şeşen Ailesi” olarak Serhan’ın anısına şarkıyı seslendirilmiş olmaları.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
İlhan Şeşen Gel albümünde sanatçının kızı Melis Kılman Şeşen vokallerde, oğlu Fuat Şeşen “Yeşillikler İçinde” şarkısının düzenlenmesinde, damadı Hakan Kılman ise “İnsansın” şarkısındaki tronbon soloları ile albümde yer alıyorlar. Yazımızın devamında İlhan Şeşen yeni Gel albümündeki şarkıların isimlerini ve ilerleyen günlerde tüm şarkıların sözlerini burada bulabilirsiniz.


İlhan Şeşen Gel Albümündeki Şarkıları
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
İlhan Şeşen Acıdır Aşk (Şarkı Sözleri İçin TIKLAYINIZ>>>)
İlhan Şeşen Ne istesem oluyor 
İlhan Şeşen Sen gidince 
İlhan Şeşen Yetmez mi 
İlhan Şeşen Oralarda mutlu musun 
İlhan Şeşen İnsansın 
İlhan Şeşen Cumartesi 
İlhan Şeşen Sana beni veremem 
İlhan Şeşen Telde kuş 
İlhan Şeşen Yeşillikler içinde 
İlhan Şeşen Aşk Bitti
İlhan Şeşen Mış baba



Usta sanatçı İlhan Şeşen yeni albümü olan Gel isimli albümündeki tüm şarkıların sözlerini ilerleyen günlerde bu sayfadan ulaşabilirsiniz. 

YORUM bölümünden düşündüklerinizi paylaşarak sanatçıya destek olabilirsiniz. 




ilhan şeşen yeni albümü, ilhan şeşen şarkıları dinle, ilhan şeşen albüm şarkıları dinle, ilhan şeşen 2014 gel albümü, ilhan şeşenin yeni albümü çıktı, ilhan şeşen gel albümü dinle, albüm dinle, albüm indir, ilhan şeşen şarkıları, yeni çıkan albümler, yeni çıkan şarkılar, ilhan şeşenin yeni şarkıları, ilhan şeşenin yeni albümünün ismi, ilhan şeşen albüm şarkıların isimleri, ilhan şeşen acıdır aşk, ilhan şeşen yeni şarkısının sözleri ve klibi, ilhan şeşen yeni klibi, ilhan şeşen yeni albüm bilgileri, ilhan şeşenin yeni gel albümündeki tüm şarkılar, ilhan şeşen gel albümü şarkıları dinle, mp3 indir, mp3 dinle, ilhan şeşen mp3 indir, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.

0 yorum:

Yorum Gönder