Home » , , , , , , , , , , , » KAHVE FALINDA ÇIKAN ŞEKİLLERİN ANLAMLARI NELER - FALDA ÇIKAN ŞEKİLLER VE ANLAMLARI

KAHVE FALINDA ÇIKAN ŞEKİLLERİN ANLAMLARI NELER - FALDA ÇIKAN ŞEKİLLER VE ANLAMLARI

Written By Furkan on 30 Ağustos 2014 Cumartesi | 05:15

KAHVE FALINDA ÇIKAN ŞEKİLLERİN ANLAMLARI...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Falların hayatımızda önemli yer kapladıkları bir gerçektir. Günümüzde oldukça yaygın olan fal bakma olayı ise çok eski zamanlardan gelme bir kehanet yöntemidir. Genelde kadınların, hatta çoğunlukta kadınların ilgilendiği kahve falı yöntemi oldukça yaygındır. Son zamanlarda fal bakma teknikleri ve yöntemleri değişse de, kum falı, su falı, iskambil falı, zar falı, el falı gibi her gün bir yenisi eklense de en keyifli olanı ve en çok tercih edileni ise kahve falıdır.
Kahve falı, kahve içildikten sonra fincanın tabağına ters çevrilerek kapatılması ve başının üstünde 3 defa çevirerek dilek tutulmasının ardından, fincanın soğumasının beklenmesi gerekir. Kahve falı baktıracaklar kesilikle içtikten sonra fincanda kalan telveyi karıştırılmamalıdır. Kahve Falı bakacak kişi, fincana baktıktan sonra fincan içindeki oluşan şekilleri bir şeylere benzeterek yorum yapar. Kahve falına bakan kişinin o anki içinden gelenleri ve hissettiklerini şekillerle bağdaştırdığı yorumlar kişiye aktarılır.

Peki bu kahve falında çıkan şekiller resimler ne anlama gelmektedir. Her kahve falı bakan kişi aynı şekil yada resme aynı yorumu mu yapar. Kahve falı bakanlar fincanda çıkan şekilleri nelere göre yorumlarlar. İşte kahve falına ilgi duyanların ve fala inanma falsız da kalma diyenlerin merak ettikleri konulardan biriside budur. Kahve Falı baktıranlar, fal bittikten sonra mesela bakan kişi, yüklü bir deve gördüm dediğinde bakan kişi tarafından kendince yorumlanır. Peki gerçekte falda deve çıkması neye yorumlanır ve ne anlama gelmektedir bunu araştırır. Sizlere bu yazımızda kahve falında çıkan şekillerin ne anlama geldikleri hakkında bazılarının bilgilerini sizler için derledik.

Kahve Falında Çıkan Şekillerin Anlamları
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Kahve Falında Kartal Çıkması
Kahve falında kartal görmek şamanik olan inançlarda gücü temsil etmektedir. İş alanınızda yani kariyerinizde çok fazla yükseleceğiniz bir semboldür. Fal içerisinde farklı semboller ile görülmesi ya da durumuna göre değişiklik göstermektedir. Keskin olan zeka ve keskin bir şekilde görüşe sahip olan kişiye de işarettir. Keskin bir bakışı olduğu için fal içersinde de aynı anlamı taşır.

Kahve Falında Bebek Çıkması
Kahve falında bebek görülmesi eğer fal sahibi yeni evli ise; yakın zamanda çocuk müjdesi haberi alacaktır. Eğer tam tersi bekâr bir insana çıkmış ise; o zaman yeğeni olması ya da çok yakınında birinin bebek haberi ile sevineceğini göstermektedir. Bebek güzel bir varlık olmasından dolayı falda çıktığı zamanda iyi anlamlar içerir.

Kahve Falında Ağaç Çıkması
Kahve falında ağaçlar dalları ve yapraklarıyla bir aileyi temsil eder. Dallar ne kadar çok olursa ailedeki insan sayısı da ona oranla çoğalır. Genel anlamda falda çıkan ağaç nişanın, evliliğin ve genişlemenin sembolüdür. Eğer ağaç meyveli ise yapılacak evlilikler sonucunda çok çocuk olacağına işaret etmektedir.

Kahve Falında Harfler Çıkması
Falda harfler görülmesi hangi harfin olduğuna göre yorumlanmaktadır. Eğer a harfi ise; düşmanlara karşı elde edilen zafere dair yorumlanır. B harfi iktidar olmaya ve egemenlik kazanmaya işaret eder. D harfi zara içerisinde ve ziyanda bulunmaya, E harfi vicdan yönünden büyük bir azap çekilmesine işaret ediyor. G harfi din konusunda biraz yönlenmelisiniz.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Kahve Falında Deve Sembolü Görmek
Kahve falında deve görmek çok iyi anlamlara gelmektedir. Devenin gerçek hayatta bütün zorluklara rağmen yükünü varacağı yere götürmesi falda da kişinin bütün mücadelelere karşı başladığı işte başarılı olacağı anlamına gelmektedir.

Kahve Falında Kapı Çıkması
Kahve falında kapı görmek, son zamanda başınıza gelen olayların sizi tedirgin etmesi ile birlikte psikolojinizin oldukça bozulduğunu ve hayatınızın daha güvenli bir hale geleceğinin işaretidir. İftira ve fenalıklar yok olacak, huzur ve mutluluk gelecektir.

Kahve Falında El Çıkması
Kahve falında el görmek, kişinin güçlü ve ahlaklı olduğuna işaret eder. Önem verdiği ve üzerine titrediği herşeye dikkat eder ve sevdiği kişilerin hep iyi olmasını, onlara hiç zarar gelmesini istemez. Falda el görmek, kişinin cömert bir karaktere sahip olduğuna, paranın lafını yapmadığını sürekli olarak ikramda bulunduğuna yorumlanır. Aynı zamanda nüfusun, gücün ve zaferin bir sembolüdür. Enerjinizdeki değişimlerle birlikte aşk hayatınızda eşiniz veya sevgiliniz ile önemli kararlar verecek ve yol ayrımına doğru ilerleyeceksiniz.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Kahve Falında Makas Çıkması
Kahve falında makas görmek, kişinin hak etmediği bir olay ile karşı karşıya kalacağına ve ağır sözler işiteceğine işaret eder. Yapmadığınız bir suçtan dolayı suçlanabilir ve üzülebilirsiniz. Bazı yorumlara göre üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaştığına yorumlanır. Falda makas görmek, evlat sahibi olmaya ve ailenizin büyüyeceğini gösterir. Makas, kazancın, rızkın ve malın bir sembolüdür. Zor zamanlarınızda sevdiklerinizden maddi ve manevi destek görecek, daha kolay bir şekilde içerisinde bulunduğunuz durumdan kurtulabileceksiniz.




fal baktırmak, falcılar, en iyi falcılar kimler, astroloji, kahve falı baktırmak, kahve falında çıkan şekiller, falda çıkan şekillerin anlamları neler, falda çıkan şekiller neye göre yorumlanır, herkes fal bakabilirmi, fal baktırmak günah mı, fal baktırmak nasıl, fal bakanlar kimler, falda çıkan resim harfler ne anlama gelmektedir, fallar ve anlamları,kaç çeşit fal bakma yöntemi var, kaç çeşit fal var, el falı, su falı, tarot, iskambil falı, tarot falı mı iyi kahve falı mı, falda çıkanları kim nasıl yorumluyor, falda bebek çıkması ne demek, falda araba çıkması ne demek, falda kuş çıkması ne demek, falda çıkanlar ne anlama geliyor

0 yorum:

Yorum Gönder