Home » , , , , , , , » FACEBOOK OTOMATİK VİDEO OYNATMA ÖZELLİĞİ NASIL KAPATILIR - OTOMATİK VİDEO OYNATMAYI KAPATMA

FACEBOOK OTOMATİK VİDEO OYNATMA ÖZELLİĞİ NASIL KAPATILIR - OTOMATİK VİDEO OYNATMAYI KAPATMA

Written By Furkan on 10 Ağustos 2014 Pazar | 03:35

FACEBOOK OTOMATİK VİDEO OYNATMA...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Günümüzde en çok kullanılan sosyal medya ağlarından olan ve en çok üyeye sahip olan Facebook yerini korumaya devam ediyor. Her gün yeni bir oyun, eklenti ve uygulama ekleyen facebook bu yenilikler sayesinde, facebook kullanıcıların daha keyifli anlar geçirmesi için yapılmaktadır. Gün geçtikçe artan üye sayısı ve uygulama sayısı ile facebook hemen hemen herkesin kullandığı bir sosyal ağdır. 

Facebook çıkardığı yenilikler listesine bir yenisi daha ekledi. Facebook'un yeni çıkardığı yenilik ise videoları otomatik oynatma özelliğidir. Bu özellik sayesinde zaman tüneliniz de ve haber kaynağı sayfasında gezinirken var olan bir video direk olarak otomatik oynatılmaya başlıyor. 

Tüm facebok kullanıcılarının çoğunluğu bu özelliği beğenmiş olsalar da, büyük bir çoğunluk ise beğenmemektedir. Facebook otomatik video oynatma özelliğini kapatmak nasıl oluyor, facebook otomatik video oynatmayı kapatma gibi bir çok arama yapılmasından dolayı, sizlere facebook otomatik video oynatma özelliği nasıl kapatılır ve nasıl iptal edilir bununla ilgili bilgileri sizler için derledik.


Facebook Otomatik Video Oynatma Özelliği Nasıl Kapatılır?


Facebook otomatik video oynatma özelliğini kapatmak isteyenler;
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
- Öncelikle açık olan Facebook sayfalarında, aşağıdaki resimde de görüldüğü gibi AYARLAR bölümüne girmelidirler.




- Ayarlar bölümüne tıkladıktan sonra açılan sayfada sol tarafta en altta VİDEOLAR seçeneğini seçmelidirler. Aşağıdaki resimde de görüldüğü gibi videolar seçeneğini seçtikten sonra video ayarları diye bir bölüm gelecek ve videoları otomatik oynat seçeneğinin sağ tarafındaki açık - kapalı seçeneklerinden kapalı seçeneğini seçerek facebook otomatik video oynatma özelliğini kapatmış olacaklardır.


facebook otomatik video oynatma, facebook otomatik oynatma özelliği kapatma, facebook otomatik video oynatma özelliği nasıl kapatılır, facebooktaki otomatik oynayan videoları nasıl kapatabilirim, otomatikk başlayan videoları iptal etme, facebook video oynatma özelliği, facebook otomatik video oynatma özelliğini kapatmak nasıl, facebooktaki otomatik video oynatması nasıl kapatılır, facebook ayarları, facebook video ayarları, facebook neden açılmıyor, facebook video resim yükleme nasıl, facebook nereden video yüklenir. bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.

0 yorum:

Yorum Gönder