Home » , , , , , , , , » KİRAZ MEVSİMİ DİZİSİ FAN SAYFASI - KİRAZ MEVSİMİ DİZİSİ İLE İLGİLİ HERŞEY FAN SAYFASINDA

KİRAZ MEVSİMİ DİZİSİ FAN SAYFASI - KİRAZ MEVSİMİ DİZİSİ İLE İLGİLİ HERŞEY FAN SAYFASINDA

Written By Furkan on 9 Ağustos 2014 Cumartesi | 01:11

KİRAZ MEVSİMİ DİZİSİ FAN SAYFASI...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Fox TV'nin çok sevilen ve kısa sürede izlenme rekorları kıran dizisi Kiraz Mevsimi ekran macerasına devam ediyor. Her hafta hafızalardan silinmeyecek sahnelerle kendine has bir hayran kitlesi oluşturan dizi için artık büyük bir fan sitesi var. Kiraz Mevsimi fragmanı, oyuncuları, her hafta aldığı reytingler, en güncel haber ve videoları bu sitede bulabilirsiniz.

Yaz sezonunda ekranlara gelen ve izleyicilerin vazgeçilmez dizilerinden biri haline gelen Kiraz Mevsimi'nde neler olacağını öğrenmek isteyenler için bölüm özetleri hızlı birşekilde eklenmektedir. Cuma akşamlarının favori dizisi her hafta fanlarını büyük merak içinde bırakıyor. Bu nedenle yeni bölüm fragmanı ve özeti düzenli birşekilde sitede yayınlanıyor.

Özge Gürel, Serkan Çayıroğlu, Dağhan Külegeç ve Nilperi Şahinkaya gibi genç ve başarılı oyuncuların başrolünde olduğu Kiraz Mevsimi dizisinin senaryosu iddialı bir ekip tarafından yazılıyor. Gençler tarafından kısa sürede sahiplenilen dizide büyük bir moda tasarımcısı olmayı düşleyen Öykü adında genç bir kızın Ayaz ile yaşadığı çalkantılı ama bir o kadar sıcak aşk hikayesini izliyoruz. Öykü küçük bir İstanbul semtinde annesi ve kardeşiyle yaşamakta ve üniversite eğitimini tamamlamaya çalışmaktadır. Babası ise uzun yıllar önce ailesini terkedip gitmiştir.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir

ÖYKÜ VE AYAZ'IN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ>>>

Öykü çocukken tanıştığı ve mahalledeki pekçok kızın ilgisini çeken Mete karakterine gönlünü kaptırmış ancak bir türlü açılamamıştır. Düşünceli ve yardımsever bir kişi olan Mete'nin Öykü'nün aşkından haberdar olması için yıllar geçecektir. Bu sırada Öykü çeşitli tesadüflerle Mete'nin iş ortağı ve yakın arkadaşı olan Ayaz ile tanışır. Tamamen zıt karakterlere sahip olan ve her defasında tatsız tesadüflerle karşılaşan ikili arasında zamanla bir arkadaşlık ve aşk gelişecektir. Mete'nin de araya girmesiyle Öykü çocukluk aşkı ile yeni tanıştığı Ayaz arasında kalacaktır.

Her dizide bazı kötü karakterler yer alıyor. Kiraz Mevsimi dizisinin de kötü karakterlerinin başında Şeyma geliyor. Öykü'nün yakın arkadaşı olan Şeyma daha ilk bölümlerden başlayarak yakın arkadaşına tuzaklar kuracak ve hayallerine ulaşmasına engel olmaya çalışacak. Annesinin de desteğiyle zengin bir koca bulmaya çalışan Şeyma ilk zamanlarda Mete'nin kalbini çalmayı başaracak.

Büyük bir modacı olmak isteyen ve bunun için çok çalışan Öykü küçük mahallesinden kurtulabilecek midir? Çocukluk aşkı Mete'ye mi açılacak yoksa yepyeni bir aşka mı yelken açacak? Kiraz Mevsimi'nin yeni bölümlerinde tüm bu sorulara yanıtlar alacağız. Fanları uzun soluklu olacağı şimdiden belli olan diziyle ilgili her türlü gelişmeyi Kiraz Mevsimi fan sitesinden takip edebilir. Siteyi ziyaret etmek için buraya tıklayabilirsiniz.


kiraz mevsimi dizisi fan sayfası, kiraz mevsimi oyuncuları kimler, kiraz mevsimi dizisinin internet sayfası, kiraz mevsimi hakkında bilgi, kiraz mevsimi dizisi resmi sayfası, kiraz mevsimi fanları, kiraz mevsimi hayranlarının buluşma noktası, kiraz mevsimi yeni bölüm fragmanları, kiraz mevsimi dizisi oyuncuları hakkında bilgiler, kiraz mevsimi yeni bölüm, bu hafta ki kiraz mevsimi bölümü, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir

0 yorum:

Yorum Gönder