Home » , , , , , , , , , , » YILAN BURCU VE ÖZELLİKLERİ NELER - YILAN BURCUNUN GÜNLERİ HANGİ GÜNLER

YILAN BURCU VE ÖZELLİKLERİ NELER - YILAN BURCUNUN GÜNLERİ HANGİ GÜNLER

Written By Furkan on 9 Ağustos 2014 Cumartesi | 06:35

YILAN BURCUNUN ÖZELLİKLERİ...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Bilindiği üzere geçtiğimiz aylarda, dünya dönme ekseni hareketi nedeni ile 30 derece batıya kaymıştı ve astroloji de yani burçlarda değişiklikler olmuştu. Çoğu kişinin yakından takip ettiği astroloji ve burçlar hemen hemen hepimizin hayatında büyük önem kazanmıştı. Bu zamana kadar toplam da 12 burç bulunuyordu ve hepsi hemen hemen birbirine yakın bir zaman dilimine sahiptiler.

Fakat dünyanın 30 derece batıya kayması ile beraber tüm burçların tarihlerinde değişiklikler oldu ve bütün burçların kapsadığı dönem değişti. Bu değişiklik nedeni ile birde yeni burç eklendi. Astrolojiye yeni eklenen burcun adı YILAN burcu oldu. Yılan burcu yılın en son dönemini kapsıyor. Yani Yılan burcu 30 Kasım ile 17 Aralık tarihleri arasını kapsayarak 18 güne sahiptir.

Peki bu tarihler arasına girenler Yılan Burcu olanlar ne gibi özelliklere sahipler. Yılan burcuna kayanların özellikleri neler oldu. Yılan burcuna kayanların yani doğum tarihi yılan burcunun kapsadığı döneme denk gelenlerin ve burcunun özellikleri nelerdir.

TÜM BURÇLAR VE YENİ TARİHLERİ>>>


İşte Yılan Burcunun Özellikleri

Yılan burcu insanı nasıl özellikler taşır?
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
- Sessiz ve etkileyicidirler.
- Hiç bir hedefe direk gitmezler.
- İşlerini dolaylı yollardan hallederler.
- Yılan insanı ile anlaşmak ya da ona yaklaşmak bile yeterince zordur. İlişki kurulması oldukça zor bi karaktere sahiptir.
- Problem çözmek istemez kaçmayı tercih eder.
- İnsanları etkilemeye çalışmak en önemli işidir.


Yılan Burcu Kadını

Yılan Burcu Kadını, Güvenli ortamları sever, güvene ihtiyaç duyar.tembeldir, kendisini geliştirmek yerine hazıra konup, kendini geliştiren bir erkek arar. 
Tutkulu bir kadındır. Hırslı olmasına rağmen, çalışkan değildir ve zekasını tam olarak kullanmayı sevmez. Ama etrafında entellektüel olarak görünür. Öyle sanılması da hoşuna gider.


Yılan Burcu Erkeği

Yılan Burcu Erkeği, Nazik ve stratejiktir. Herkese nasıl davranması gerektiğini bilir.
Aşka düşkün ve yoğun bir şekilde duygusallık yaşayan bir adamdır. 
Çok ilerleyemez korkaktır. Kolay güvenmez. 
Zenginleşmek ister, çok istikrarlıdır.


Çin astrolojisine göre Yılan burcunun özellikleri

Yılan burcunun etkisinde doğan kişiler “yılanın cazibesi” olarak tasvir edilebilirler. Yılan burcu yılanın hareketlerindeki bilgelik ve zerafete de sahiptirler. Yılan burcu mükemmel arabulucu, büyükelçi ve müzik virtüözü olabilirler. Yalnız, sessiz ve ihtiyatlı hedefleri olan kişilerdir. Analiz yetenekleri sayesinde fırsatlardan yararlanabilmek için her zaman doğru yerde bulunurlar.

Yılan burçlarının iyi yaşamak, zengin yemekler yemek, iyi markalar giyinmek, para, müzik, kitap gibi zarif şeylerden zevk alır. Saçma sözden, kafası çalışmayan kişilerden ve anlamsız muhabbetlerden nefret ederler. Enteresan sohbetlerin olduğu sosyal toplantılardan çok hoşlanırlar. Yılan burçları özgüveni yüksek, farklı fikirlere açık kişilerdir.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Yılan burçları nasihat dinlemeyi sevmez. Sadece kendi sezgilerinin rehberliğinde hareket eder. Bir problemin çözümüne her açıdan bakabilir. Sorunların çözümünde inançlı ve çabuk davranırlar.

Yılan burcu olan kişiler az konuşur; çok düşünür. Düşünmeden konuşmaz. Kızdıkları zaman darbeleri ölümcül olabilir. Birine zarar vereceklerinde yavaş ve hissettirmeden bunu yapar. Kindardırlar. Amaçlarına ulaşmak için, yorulmaksızın, hesaplı biçimde, sağduyuyla ve entrikayla davranabilirler. Başarana kadar amaçlarının peşinde koşarlar.

Bir ilişkiyi bırakıp kaçmaya eğilimli ve utangaç olmalarına rağmen, yılan burcukadınları ilişkilerinde anaç, duygusal ve yoğundurlar. Deli gibi sevebilirler, ancak ihtiyatı hiçbir zaman elden bırakmazlar. Fırsat bulduğunda suçluluk hissi duymaksızın ihanet edebilirler. Bütün hilelerden faydalanırlar. Takdir edilmek ve idol olmak isterler. Çok kıskançtırlar.



yılan burcu nedir, yılan burcu dönemi ne zaman, yılan burcu hangi tarihleri kapsıyor, hangi aya doğanlar yılan burcu oluyor, kasım ayının hepsimi yılan burcu oluyor, yılan burcu özellikleri neler, yılan burcu kadınının özellikleri neler, yılan burcu erkeğinin özellikleri neler, yılan burcu günleri ne zaman, yeni eklenen burcun adı ne, astrolojiye yeni eklenen burcun adı, yeni eklenen burcun anlamı ve özellikleri, burçlar ve anlamları, burç yorumları, yılan burcu yorumları, yükselen burç nedir nasıl hesaplanır, burçlar neden değişti, yeni burç takvimi, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.

0 yorum:

Yorum Gönder