Home » , , , , , , , » HAYAT YOLUNDA DOKTOR MELİS (SİNEM ÖZTÜRK) KİMDİR - SİNEM ÖZTÜRK KAÇ YAŞINDA BOYU KİLOSU KAÇ BİYOGRAFİSİ

HAYAT YOLUNDA DOKTOR MELİS (SİNEM ÖZTÜRK) KİMDİR - SİNEM ÖZTÜRK KAÇ YAŞINDA BOYU KİLOSU KAÇ BİYOGRAFİSİ

Written By Furkan on 15 Ekim 2014 Çarşamba | 13:42

HAYAT YOLUNDA DOKTOR MELİS...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Kanal D ekranlarında başlayan ve büyük beğeni toplayan Hayat Yolunda dizisi birinci bölüm ile oldukça beğenildi. Çarşamba akşamları Kanal D ekranlarında olacak olan Hayat Yolunda dizisinde birbirinden başarılı oyuncular yer almaktadır. 
Daha önceden yayınlanan Doktorlar adlı dizi ile benzer olan Hayat Yolunda dizisi bir grup doktorun birbirleri ile tanışmalarını ve ekip kurarak hayat kurtarmaları hakkında gelişecek olan dizi şimdiden adını duyurmayı başardı.

Kanal D ekranlarında başlayan Hayat Yolunda dizisinin başrollerinde Engin Öztürk, Nur Fettahoğlu, Burak Yamantürk, İpek Karapınar, İlker İnanoğlu, Sinem Öztürk, Yıldıray Şahinler, Ceyda Tepeliler, Fulya Ulvan ve Ediz Hun gibi başarılı oyuncular yer almaktadır. 

Sizlere bu yazımızda sevilen dizi Hayat Yolunda dizisi oyuncuları arasında olan ve güzelliği ile dikkatleri çeken Sinem Öztürk Hakkında bilgiler paylaşacağız. Hayat Yolunda dizisinde Doktor Melis karakterini canlandıran Sinem Öztürk hakkında kaç yaşındadır, Hayat Yolunda dizisi doktor melis kimdir, Doktor Melis gerçek adı nedir, Sinem Öztürk boyu kilosu yaşı kaç gibi soruların sorulması üzerine merak edilenler yazımızın devamındadır. 

HAYAT YOLUNDA DİZİ OYUNCULARI>>>

Hayat Yolunda Dizisi Doktor Melis Karakteri Kimdir?

Sinem Öztürk Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Hayat Yolunda dizisi Doktor Melis karakterini canlandıran Sinem Öztürk 1 Eylül 1985 yılında İstanbul da doğmuştur. İstanbulda büyüyen güzel oyuncu Sinem Öztürk 
İstanbul Cağaloğlu Anadolu Lisesi mezunudur ve üniversite eğitimi ise Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi sinema bölümü mezunudur.

Başarılı oyuncu Sinem Öztürk oyunculuğa ilk olarak 2004 ve 2007 yılları arasında bir çok kısa filmlerde oynayarak başlamıştır. 
Bugüne kadar 26 kısa metrajlı filmde oynadı ve 8 kısa film çekmiştir. 2007 yılında ise Arka Sıradakiler adlı dizide Gamze karakterini canlandırarak büyük başarı yakalamıştır. 

Yönetmenliğini Hamdi Alkan'ın yaptığı "Arka Sıradakiler" adlı dizide Gamze karakterini canlandırmıştır. 18 Nisan 2014 tarihinde final yapan ve ATV'de yayınlanan Huzur Sokağı adlı dizide Şükran'ı canlandırmıştır. Ayrı zamanda TRT Türk'te yayınlanan Fikir Atölyesi isimli programı sunmaktadır.



Sinem Öztürk Rol Aldığı Diziler

2014 Hayat Yolunda - Doktor Melis
2014 Huzur Sokağı - Şükran 

2011 Papaz Kimde - Eda 
2010 Uçan Melekler - Eda 
2010 Dersimiz Atatürk - Öğretmen 
2009 Uygun Adım Aşk - Gamze 
2007 Arka Sıradakiler - Gamze 
2007 Duvar - İklim 
2007 Ayak Altında Belgin - Kısa Film 
2006 Aloya - Emine 
2006 Aşk Ruleti - Kısa Film 
2004 Beyaza Boyanmış Siyah Kelimeler - Kısa Film


Sinem Öztürk Resimleri




hayat yolunda, hayat yolunda dizi oyuncuları kimler, hayat yolunda doktor melis, hayat yolunda doktorların isimleri, hayat yolunda melis doktor, hayat yolunda doktor melis kimdir, hayat yolunda melis, hayat yolunda doktor melis kaç yaşında, hayat yolunda doktor melis gerçekte kim, hayat yolunda doktor melis gerçek adı, hayat yolunda doktor melis resimleri, hayat yolunda doktor melis biyografi, sinem öztürk, sinem öztürk kimdir, sinem öztürk kaç yaşında, sinem öztürk boyu kilosu kaç, sinem öztürk biyografi, sinem öztürk resimleri, sinem öztürk hakkında bilgi, sinem öztürk hayat yolunda dizisi, 

0 yorum:

Yorum Gönder