Home » , , , , , , , » KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN CANAN (AYŞENUR ÖZKAN) KİMDİR - AYŞENUR ÖZKAN KİMDİR BOYU KİLOSU YAŞI KAÇ

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN CANAN (AYŞENUR ÖZKAN) KİMDİR - AYŞENUR ÖZKAN KİMDİR BOYU KİLOSU YAŞI KAÇ

Written By Furkan on 15 Ekim 2014 Çarşamba | 10:49

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN CANAN YÖRÜKHAN...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir,
Star Tv ekranlarında başlayan Kaderimin Yazıldığı Gün dizisi başrollerinde Özcan Deniz, Hatice Şendil, Beğüm Kütük, Gülbey İleri, Gül Onat, Goncagül Sunar ve Dilan Çiçek Deniz'in rol alıyor. Daha önce de Karagül dizisi ile ekranlarda olan Özcan Deniz yeni dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün ile yine izleyenleri hayran bırakacağa benziyor. Daha öncede Asmalı Konak, Haziran Gecesi, Karagül gibi başarılı dizilerde oynayan Özcan Deniz bu dizi ile de aynı başarıyı yakalamış durumdadır. 

Kaderimin yazıldığı Gün dizisi oyuncularını tanıtmaya devam ettiğimiz biyografi bölümünde dizi oyuncuları arasında olan ve adından söz ettiren güzel oyuncu Ayşenur Özkan hakkında bilgiler vereceğiz. Ayşenur Özkan dizide Canan Yörükhan karakterini canlandırmaktadır.

Sizlere bu yazımızda Kaderimin Yazıldığı Gün dizisi oyuncularından olan ve dikkat çeken isim olan Ayşenur Özkan kimdir, Kaderimin Yazıldığı Gün dizisi Canan kimdir, Ayşenur Özkan kaç yaşında boyu kilosu kaç ve Ayşenur Özkan biyografisi gibi soruların sorulması üzerine Ayşenur Özkan hayatı hakkında bilgileri sizler için derledik.

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN DİZİ OYUNCULARI>>>

Kaderimin Yazıldığı Gün Dizisi Canan Karakteri Kimdir

Ayşenur Özkan Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir,
Kaderimin Yazıldığı Gün dizisi Canan karakterini canlandıran 
Ayşenur Özkan 2013 Best Model of Turkey birincisidir. Ayşenur Özkan 1991 yılında İstanbul da doğmuştur. Babası İzmitli, annesi Mısırlıdır ve bir tane erkek kardeşi vardır. İstanbul Aydın Üniversitesi mimarlık bölümünden mezun olan Ayşenur Özkan küçüklüğünden beri ünlü olmak istemiştir. 

Güzel oyuncu 11 yaşından beri Galatasaray bayanlar voleybol takımında Professional olarak voleybol oynamıştır. Üniversiteyi kazanınca sporu bırakmıştır. 2013 yılında Türkiye güzeli şeçilen Ayşenur Özkan aynı yarışmaya 2012 yılında da katılmış ve o zaman 4. olarak Best Photomodel ve Best Press ödülünü kazanmıştır. Güzelliği ile baş döndüren ve büyüleyen Ayşenur Özkan 1,83 boyunda ve 59 kilodur. Kusursuz vücudunu ve güzelliğini spora borçlu olduğunu söyleyen Ayşenur Özkan oyunculuk dersleri almakta ve aynı zaman da dans dersleri de almaktadır. 

Ayşenur Özkan büyük bir Türkan Şoray hayranı olduğunu ve onu örnek aldığını söylemiştir. Mankenlerden ise Şenay Akayı örnek almaktadır. Hayatından un, şeker, tuzu uzak tuttuğunu ve beslenmesine daima dikkat ettiğini söylemiştir. Erkek de yakışıklılığın bir ölçüt olmadığını yalnızca karizma, bakımlılık, merhamet ve dürüstlüğün olması gerektiğini belirtmiştir.


Ayşenur Özkan Ödülleri ve Dereceleri

2013 Best Model of Turkey birincisi
2012 Best Model of Turkey Dördüncüsü

Ödüller
Best Photomodel ödülü
Best Press ödülü


Ayşenur Özkan Resimleri




kaderimin yazıldığı gün dizisi, kaderimin yazıldığı gün dizi oyuncuları, kaderimin yazıldığı gün dizisi canan, kaderimin yazıldığı gün canan kimdir, kaderimin yazıldığı gün canan yörükhan resimleri, kaderimin yazıldığı gün canan hakkında bilgi, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, kaderimin yazıldığı gün canan gerçek adı nedir, kaderimin yazıldığı gün canan kaç yaşında boyu kaç kilosu kaç, kaderimin yazıldığı gün canan yörükhan biyografi, ayşenur özkan kimdir, ayşenur özkan resimleri, ayşenur özkan boyu kilosu yaşı kaç, ayşenur özkan fotoğrafları, ayşenur özkan hakkında bilgi, ayşenur özkan sevgilisi kim, ayşenur özkan kaç yaşında nereli, ayşenur özkan vücut ölçüleri, 2013 türkiye güzeli ayşenur özkan, 2013 best model birincisi ayşenur özkan, ayşenur özkan bikinili resimleri, ayşenur özkan galeri

0 yorum:

Yorum Gönder